پژوهشنامه اصلاح گیاهان زراعی- آرشیو مجله و مقالات
مقالات آماده انتشار
حذف تصاویر و رنگها
| تاریخ ارسال: 1402/7/3 |
مقالات در دست چاپ
مقایسه شاخص های مبتنی بر چند صفت برای انتخاب ژنوتیپ های امید بخش جو
منصور جعفری زارع، علی اصغری، حسن زالی
*
، امید سفالیان، علیرضا پورابوقداره
تجزیه ترکیبپذیری و هتروزیس در تلاقی دای آلل بین ارقام بهاره و زمستانه کلزا
نادعلی بابائیان
*
بیوپرایمینگ تریکودرما:روشی کارآمد در تغییر معماری و گسترش سیستم ریشه برنج
مژگان کوثری
*
، لیلا جباری، مهدی نیک راد
تجزیه ارتباطی صفات مهم گیاهچه ای در ارقام و لاین های پیشرفته گندم در شرایط بدون تنش و تنش شوری
غزل دوگمچی کریمی، ایرج برنوسی
*
، اشکبوس امینی، هادی علیپور
بررسی از نو اطلس بیانی بیوسنتز اسید چرب و توکوفرول در گیاه دانه روغنی گلرنگ، رقم زراعی گلدشت
مهدی علوی
*
، فرشید شریفیان، حسن جمشیدی، ناصر فرخی
تأثیر محلولپاشی نانوذره دیاکسید تیتانیوم و پوترسین بر برخی از خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی گیاه رزماری (Rosmarinus officinalis L.)
امرالله بخشی، مهیار گرامی
*
، محدثه امیری
شناسایی و ارزیابی ارقام مختلف سویا و بررسی تغییرات بیوشیمیایی رقم مقاوم وحساس آنها در تعامل با قارچ Macrophomina phaseolina
فاطمه جعفری پطرودی، محمدعلی تاجیک قنبری
*
، ولیاله باباییزاد، ولیاله قاسمی عمران
مطالعه سازگاری و پایداری لاینهای امیدبخش زودرس برنج در آزمایشات مقایسه عملکرد چندمکانی
طاهره مومنی زاده، حمید نجفی زرینی
*
، نادعلی باقری، علی رضا نبی پور
ارزیابی پایداری لاینهای امید بخش پاچ باقلا در استان گیلان
علی اکبر قنبری
*
، مهران غلامی، مهرزاد احمدی
مطالعه کارایی نیتروژن، روغن و اسیدهای چرب و تحلیل تجزیه مسیر در کدوی پوست کاغذی (Cucurbita pepo L.)
مصطفی امجدیان
*
، محسن جهان، کمال حاج محمدنیا قالیباف
ارزیابی برهمکنش ژنوتیپ × محیط (تاریخ کاشت) و پایداری ژنوتیپهای کنجد با مدل اثرهای مختلط خطی (LMM)و شاخص پایداری چند صفتی (MTSI)
المیرا محمدوند، سارا مختاری فر، محسن زواره
*
، پیام پزشکپور
شناسایی ژنوتیپهای توتون شرقی با پایداری عملکرد در شرایط تنش گلجالیز
رضا درویش زاده
*
، مونا بردبار، حمید حاتمی ملکی، مریم طهماسب عالی، امیر فیاض مقدم
نشانی مطلب در وبگاه پژوهشنامه اصلاح گیاهان زراعی:
http://jcb.sanru.ac.ir/find-1.44.102.fa.html
برگشت به اصل مطلب