بررسی اثر پوترسین و اسید سالیسیلیک بر برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی و آنتیاکسیدانی گیاه استویا (Stevia rebaudiana B.) در شرایط شوری
بررسی روابط بین عملکرد و اجزای آن در ژنوتیپهای مختلف سویا (Glycine Max L.) با استفاده از روشهای آماری چند متغیره
ارزیابی تحمل به تنش کم آبی در برخی ارقام گندم و هیبریدهای آنها با استفاده از تجزیه تشخیص کانونیکی و بای پلات ژنوتیپ × صفت
تجزیه بیوانفورماتیکی پروتئینهای حاوی دُمین ARID-PHD و بررسی بیان ژن آن تحت تنش شوری در گیاه هالوفیت Aeluropus littoralis
بررسی تأثیر شوری روی برخی صفات مورفولوژیک، فیزیولوژیک و کشت درون شیشهای گیاه هالوفیت Salicornia europaea
ارزیابی ژنوتیپ های نخود زراعی (Cicer arietinum L.)از نظر مقاومت به سرما در کشت پاییزه در منطقه رفسنجان
بررسی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی شیرین بیان ایران (glycyrrhiza glabra) تحت تنش شوری در شرایط مزرعه